füveskönyv

Diós kosár

 

Kipróbált, hagyományos receptek


Hozzávalók: 40 dkg liszt, 20 dkg Rama margarin, 10 dkg porcukor, 3 tojássárgája, 3 evőkanál tejföl, 1 csomag vaníliás cukor, 2 csomag sütőpor, pici só.

Töltelék: 3 tojásfehérje habbá verve, 20 dkg porcukor, 20 dkg darált dió, negyed citrom leve.

Elkészítése: Fakanállal kikeverjük a linzer tészta hozzávalóit, a lisztet utoljára adjuk hozzá.  Ha kész, kinyújtjuk a tésztát és nagy pogácsa szaggatóval köröket szaggatunk ki belőle, amiket fém kosárkákba helyezünk, majd mindegyikbe teszünk a töltelékből.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!